Munurin millum rættingarnar hjá "Martin Luther"

Content deleted Content added
s fail
s fail
Linja 1:
[[Mynd:Lucas Cranach (I) workshop - Martin Luther (Uffizi).jpg|thumb|right|Martin Luther]]
han var søn af en luder, han var søn af en luder, han var søn af en luder, han var søn af en luder, han var søn af en luder, han var søn af en luder, han var søn af en luder, han var søn af en luder, han var søn af en luder, han var søn af en luder, han var søn af en luder, han var søn af en luder, han var søn af en luder, han var søn af en luder, han var søn af en luder, han var søn af en luder, han var søn af en luder, han var søn af en luder, han var søn af en luder, han var søn af en luder, han var søn af en luder, han var søn af en luder, han var søn af en luder, han var søn af en han var søn af en luder,
Martin Luther (10. november 1483 - 18. februar 1546) han var søn af en luder, gudfar og reformator. Han var en af ​​de allerførste protestanter. Luther spurgte spørgsmålet og paveens autoritet om at sætte en bugt på Bibelen, nogle af de eneste magiske magi for åndelighed og på præstedømmet for det tildelte kristne folk. En sammenhængende Luther var frigøreren af ​​troen på Jesus, en trofast, Onkens Kirke, Yvirens Hævn. Protestant tilbedelse kom til os, da de lærte og smilede søgerøerne i den vestlige verden.
 
University of Wittenberg
 
Luther bleiv blev født i Eisleben, Tyskland, i 1483. Han deltog i en latinskole, og i 1501 gik han til et universitet i Erfurt. Han modtog en langsigtet lovstudie forårsaget af en barking oproar, hvoraf nogle betød, at han havde brugt lang tid.
 
På en enkelt tur kom Luther til strømmen af ​​strømmen, og han gav en løft til Gud, at han ville forblive munk, om at genoplive sin hætte og i 1505 forlod han universitetet for at blive en munk.
 
Luthers handlinger var langt fra lidelserne, og han var på klosteret i Erfurt. Efter et par år fortsatte han i lang tid.
 
Luthers intime forhold til Luthers liv og kultur er tæt revet fra hinanden. I de tidlige dage gemmede nogle munke Luther, at folket selv skulle engagere sig i frihed.
 
Frelse kom, indtil han fik en helt ny tanke om, hvad kristendommen var. Han troede, at en gudelig gudinde var tavs, nogle gav et vred, og de gerninger var afgørende. Luther sagde på en envejsrejse: "Gud er en god ting at gøre, men en kære fattig mand vil dø."
 
== Føroyskar útgávur ==