Content deleted Content added
→‎Status på filer mv.: undskyld, jeg glemte at signere
MGA73 (kjak | íkøst)
Linja 768:
:Hvad mener du med at du venter på, at der bliver lavet en rettelse af toollabs så jeg kan sætte Commonscat på artiklerne? Det plejer da at virke at sætte Commonscat på artiklerne, hvad er det som ikke virker?[[Brúkari:EileenSanda|EileenSanda]] ([[Brúkarakjak:EileenSanda|talk]]) 20. feb 2015 kl. 13:06 (UTC)
:Angående tegningerne af Børkur Hanagleiv, som Bergur Dalsgaard har tegnet, så står der jo, at han har givet skriftlig tilladelse til brugeren Benadikt. Men jeg har skrevet til ham for mere end en måned siden og har ikke fået noget svar. Jeg har skrevet på hans diskussionsside, at han kan sende tilladelsen til rette vedkommende og lægge billedet på Commons i stedet. Nu er der ikke mange filer tilbage i kategorien hvor lisensen ikke kan læses af maskiner.[[Brúkari:EileenSanda|EileenSanda]] ([[Brúkarakjak:EileenSanda|talk]]) 20. feb 2015 kl. 13:06 (UTC)
Hej og tak for svarene.
# [[:Mynd:Malaneydunsdottir.jpg]] er nu på Commons. Du kan sende skærmprintet til OTRS (permissions-commons@wikimedia.org).
# Jeg tror ikke reglen om 50 år gælder for andet end fotografier. Tegninger og malerier er nok 70 år efter skaberen døde medmindre der gælder andre regler for fx penge.
# Ja hvidravnen kan godt flyttes til Commons hvis du synes. Det tager kun nogle få sekunder. Ellers ligger [[:Mynd:Pied Raven by Peter Ascanius.jpg]] i farver på Commons.
# Mht. Commonscat så menter jeg sætte dem på med min bot :-) Man kan sagtens gøre det manuelt men det er jo meget lettere med bot når det kommer til at virke engang.
Super at der nu er ryddet op! :-D --[[Brúkari:MGA73|MGA73]] ([[Brúkarakjak:MGA73|talk]]) 20. feb 2015 kl. 15:07 (UTC)