Content deleted Content added
Steenth (kjak | íkøst)
Linja 467:
 
::::Uha, det lyder næsten som kinesisk for mig :) Jeg skal prøve at finde ud af det senere, har ikke tid lige nu. Den vejledning som du har oprettet i den sandkasse vedrørende Hotcat, er det så meningen, at den tekst som står på dansk kan oversættes til færøsk, f.eks. af mig? Eller hvordan gør man det? Kan jeg gå ind på folks sider og rette i deres babel? Jeg tænker på N (native går jeg ud fra), til M for Móðurmál). I min Babel står der "Brúkarakassar" nederst, dvs. at vi bruger to forskellige slags babel, ikke sandt? [[Brúkari:EileenSanda|EileenSanda]] ([[Brúkarakjak:EileenSanda|talk]]) 3. sep 2014 kl. 08:13 (UTC)
: Hotcat: Det er meningen at de danske tekster skal oversættes. Du må meget gerne gøre det i min sandkasse. Der står også et par kommentar om fra og til hvad der skal flyttes, når du synes det er parrat at sætte i drift. Det kan være nogle ting, som i ikke bruger - fx Kategoriomdirigering.
: Babel: Det udgave af babel jeg bruger er et systemmodul og bygger ikke på skabeloner, men på tekster mv. er fælles for alle wiki'er. Og ændringen skal ske på systemniveau. Og det skal være en af Wikimedia's folk, som skal rette det. Vi kan ikke selv gøre det. --[[Brúkari:Steenth|Steenth]] ([[Brúkarakjak:Steenth|talk]]) 3. sep 2014 kl. 14:21 (UTC)