Content deleted Content added
Steenth (kjak | íkøst)
Steenth (kjak | íkøst)
Linja 462:
:Hej Steen. Jeg vil tro, at [[:Bólkur:Brúkari da-M]] er den rigtige, den anden bør slettes. Du er den eneste bruger som findes under kategorien [[:Bólkur:Brúkari da-N]]. Modersmål hedder Móðurmál på færøsk, så M bør være det mest rigtige at bruge her. Jeg kan slette de kategorier som er forkerte. Angående Hotcat, ja, jeg kan huske at du har foreslået det engang, men jeg har stadig ikke sat mig ind i, hvordan man bruger det. Men du må da gerna installere det her på den færøske, så vil jeg på et tidspunkt sætte mig ind i det, og der er måske også andre, som vil have glæde af det. Mvh. [[Brúkari:EileenSanda|EileenSanda]] ([[Brúkarakjak:EileenSanda|talk]]) 2. sep 2014 kl. 12:07 (UTC)
:: Hmm. Jeg kan se at deres dokument nævnet ''da-M'', men babel viser ''da-N'' - det er babel som jeg bruger til opsætning. Det ligner en opsætning, som systemfolk tage sig af: Lidt om det her: [[meta:Extension:Babel]] - $wgBabelDefaultLevel skal sættes og det er nok også andre ting som skal rettes til: Det skal vel rapportes via [https://bugzilla.wikimedia.org/ bugzilla].
:: En anden lille rettelse: [[MediaWiki:Babel-footer-url]] bør du udfylde med ':Bólkur:Brúkari eftir máli' (det er en administrator-opgave) - der er et rødt link på min babel side.
:: Hotcat skal også tilføjes af administrator - et gadgets. Jeg kan ikke skrive i det område. Men jeg kan gode hjælpe med opsætningssiden. --[[Brúkari:Steenth|Steenth]] ([[Brúkarakjak:Steenth|talk]]) 2. sep 2014 kl. 15:12 (UTC)