Content deleted Content added
JoergenB (kjak | íkøst)
JoergenB (kjak | íkøst)
Linja 33:
:::::Jag kom just på att förändringarna inte kommer att slå igenom här eftersom det finns ''lokala'' MediaWiki-översättningar. [[MediaWiki:Nstab-category]] och [[MediaWiki:Nstab-template]] måste raderas innan förändringarna syns. Vi får således vänta på att någon administratör åter blir aktiv och åtgärdar detta. [[Brúkari:Diupwijk|Diupwijk]] 12. okt 2011 kl. 18:59 (UTC)
::::::Tja, du kan nog ha rätt i att det är ett litet problem, när till och med [[Brúkari:Niceley]] verkar att ha varit frånvarande ett tag. (Om nu detär samma administratörer där som här?) Jag misstänker dock att Quackor använder automatisk avisering av nya inlägg på användardiskussionssidan; så att när du är klar med det du vill göra, så kan du lägga ett inlägg där, och be h*n göra detta (om h*n inte har invändningar mot dina ändringar, förstås). [[Brúkari:JoergenB|Jörgen B]] 12. okt 2011 kl. 21:48 (UTC)
 
== Invändning mot ett strykningsförslag. ==
 
Hej igen!
 
Jag har just invänt mot ditt förslag (från 15 oktober) att stryka [[:Bólkur:Wikipediafyrimyndir]]; se kjaksidan. (Jag noterar f. ö. att även du tycks finna det namnet rätt naturligt; du råkade lägga in en kategorimedlem den 16 oktober, dagen efter att du föreslog strykning av den tomma kategorin:-).
 
M. v. h., Jörgen