Bólkakjak:Amerikanarar

Add topic
There are no discussions on this page.

Hevði rætta heitið fyri bólkin ikki verið Amerikanarar í fleirtali? Tofts 12. mai 2011

Jo; och Bólkur:Italiari borde också rättas till Italiarar. (Det finns fler exempel på olämpliga entalsformer här och var, som Bólkur:Planet Awards vinnari och Bólkur:Tónleikabólkur.) Det finns dock så många grenar i balken "Amerikanari", att man nog behöver en robot för att ändra alla.
Kanske det bästa skulle vara att först skapa många underbalkar (med namn i flertal!), ungefär som för Bólkur:Føroyingar, och lägga dit de flesta grenarna (när man hinner och orkar). Sedan kan man byta till Bólkur:Amerikanarar, när det bara finns några grenar och några balkar att ändra. Jörgen B 12. mai 2011 kl. 18:51 (UTC)
Jag har nu skapat Bólkur:Amerikanskir politikarar, Bólkur:Amerikanskir rithøvundar och Bólkur:Amerikanskir sjónleikarar, och gått igenom bokstäverna A och B. Det finns nu 86 grenar i Bolkur:Amerikanari, i stället för de ursprungliga 97. Jörgen B 13. mai 2011 kl. 16:02 (UTC)
Vi är nu nere i 25 grenar, vilket kan vara tillräckligt litet för att det skall gå att flytta balken. Jörgen B 21. mai 2011 kl. 19:32 (UTC)
Return to "Amerikanarar" page.